LIZZIE

Kjønn: Hunnkatt
Estimert Alder: 2 år og 1 måneder.
Kastrert: Ja

Klikk & Del --> Fortell dine Facebook venner om LIZZIE

Lizzie er ei helt nydelig, litt forsiktig voksen jente. Hun var mamma da hun kom inn, nå har de små fått nye gode hjem - og som så ofte sitter mammaen igjen.. Lizzi ønsker seg mennesker som vil gi henne litt ekstra tid og tålmodighet, og masse kjærlighet og det gode livet hun fortjener ❤ Lizzie er nå veldig trygg på de hun kjenner, og det tar ikke lange tida før hun er framme og vil ha kos av de som kommer på besøk, bare et par ganger med å studere folk, så er isen brutt 🥰Hun er ei virkelig kosejente, hopper gjerne opp på fanget for å få kos, og slikker gjerne fingrene dine for så å gni kjaken mot dem og skikkelig kose 😽 Eller hun går i siksakk rundt beina på de hun kjenner som er innom og gnir seg inntil mens kverna går 😻
Lek er også topp, hun hopper opp på stoler og klatrestativer i jakt på byttet, og innimellom stikker hun av med det inn i en krok 😊. Nå er hun ganske så klar for å komme videre og få et eget hjem.
Hun trenger litt mer tid på å bli trygg enn mange andre , for hun har nok litt dårlig erfaring med mennesker, siden hun har gått mye ute.
Lizzie ønsker seg et voksent rolig hjem uten barn.
Om du vil gi henne et nytt hjem, send oss en mail eller ei melding på fb-sida vår <3

Vi ber deg og om å lese 'Rettningslinjer ved Adopsjon'.

Det koster penger å adoptere et dyr fra Pus i Hus. Dette er med på å dekke litt av veterinærutgiftene vi har, noe som hjelper oss i vårt videre arbeid for dyrene, samt at vi mener generelt at et dyr ikke burde være gratis.

Ved å ta betalt for katten er man med på å øke dens status i samfunnet.

Alle Pus i Hus kattene har fått grundig helsesjekk og tannsjekk hos veterinær. To grunnvaksiner chip og ormekur.

Alle våre katter får med seg egen helsebok, en nistepakke med kvalitetsfor og sin egen kosebamse.

Gebyret er på 1500 kr

Vi ber deg og om å lese våre sider 'Om adopsjon' og 'Rettningslinjer ved adopsjon fra Pus i Hus '.

Login
© 2020 - 2024 PUS I HUS, DYREVERN AGDER Orgnr. 925270903