LUNA

Kjønn: Hunnkatt
Estimert Alder: 1 år og 3 måneder.
Kastrert: Ja

Klikk & Del --> Fortell dine Facebook venner om LUNA

Luna er ei forsiktig men nysgjerrig jente. Hun er veldig glad i kos, og legger seg gjerne på ryggen og kroer seg litt om hun skjønner du kommer for å kose henne, og da maler hun høyt! Lek er topp, hun er veldig glad i når du leker med henne! Men hun liker ikke å bli løftet, heller ikke brå bevegelser, siden hun ble født ute og har så masse hun måtte lære. Men hun er ganske trygg på folk nå, og lar seg klappe av alle som kommer på besøk. Hun liker å være i nærheten av deg, og følger deg gjerne fra rom til rom, sånn litt på avstand. Nå er det godt å være helt nær deg, gjerne inntil ansiktet uten at det er skummelt. Og roper du på Luna så kommer hun i god fart, det har hun lært at betyr mat!
Vil du hilse på Luna og gi henne et nytt hjem, så send mail eller melding til oss, og fortell om deg selv, familie og hva du kan tilby henne.

Vi ber deg og om å lese 'Rettningslinjer ved Adopsjon'.

Det koster penger å adoptere et dyr fra Pus i Hus. Dette er med på å dekke litt av veterinærutgiftene vi har, noe som hjelper oss i vårt videre arbeid for dyrene, samt at vi mener generelt at et dyr ikke burde være gratis.

Ved å ta betalt for katten er man med på å øke dens status i samfunnet.

Alle Pus i Hus kattene har fått grundig helsesjekk og tannsjekk hos veterinær. To grunnvaksiner chip og ormekur.

Alle våre katter får med seg egen helsebok, en nistepakke med kvalitetsfor og sin egen kosebamse.

Gebyret er på 1500 kr

Vi ber deg og om å lese våre sider 'Om adopsjon' og 'Rettningslinjer ved adopsjon fra Pus i Hus '.

Login
© 2020 - 2021 PUS I HUS, DYREVERN AGDER Orgnr. 925270903

Informasjonskapsler

Vi, og tredjeparts leverandører bruker informasjons kapsler. Ingen er aktive før du samtykker eller endrer en instilling

Du kan endre instillengene på Om Oss >> Personvern siden.